Restaurant Orange

Restaurant Orange is een Buffetrestaurant gelegen aan Het Rietveld 8 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant Orange in Apeldoorn

Restaurant Orange is een uniek en internationaal Live Cooking & buffet restaurant, gebaseerd op het "all-inclusive concept". Bij Orange kun je genieten van diverse gastronomische gerechten aan de buffetten en de Live Cooking eilanden. Er is ook een speciaal kinderbuffet met friet, poffertjes, bitterballen en pizza slices. Daarnaast is er een ruime speelkamer voor de kinderen. Volgens verschillende klanten is het eten altijd goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Bij Orange betaal je een vaste prijs per persoon voor alle gerechten en drankjes, en je kunt zoveel proeven als je zelf wilt.

Wil je weten wat Restaurant Orange verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Orange of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Orange? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Orange het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Orange reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Orange

Bezoekers bekeken ook