Restaurant Poppe Apeldoorn B.V.

Restaurant Poppe Apeldoorn B.V. is een Restaurant gelegen aan Paslaan 7 in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant Poppe Apeldoorn B.V. in Apeldoorn

Restaurant Poppe Apeldoorn is een klassiek restaurant dat al bijna 40 jaar gevestigd is aan de Paslaan. Ze staan bekend om hun passie, gastvrijheid en gezelligheid. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor het diner vanaf 17:00 uur. Het parkeren kan niet meer achter het pand, maar er zijn elders enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Op 7 oktober viert Poppe Apeldoorn zijn 40-jarig bestaan met een 7-gangen verrassingsmenu voor slechts 40 euro per persoon gedurende de hele maand oktober. Het restaurant is gesloten op eerste en tweede kerstdag, maar op kerstavond zijn ze geopend voor het diner. Ze zijn momenteel op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ook voor 20 uur per week beschikbaar is. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar informatie@poppe-apeldoorn.nl.

Wil je weten wat Restaurant Poppe Apeldoorn B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Poppe Apeldoorn B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Poppe Apeldoorn B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Poppe Apeldoorn B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Poppe Apeldoorn B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Poppe Apeldoorn B.V.

Bezoekers bekeken ook