Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij

Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij is een Restaurant gelegen aan Elburgerweg 1 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij in Wenum-Wiesel

Restaurant Triangel is een gezellig en laagdrempelig restaurant waar de nadruk ligt op aandacht voor elkaar, samen zijn en genieten. Het restaurant biedt zowel binnen bij het haardvuur als buiten op het zonnige terras de mogelijkheid om te genieten. Naast lunch en diner kunt u ook terecht voor een high tea, high beer of high wine. Daarnaast heeft het restaurant een feestzaal voor het organiseren van feestjes. Het menu kan online worden bekeken en er is een fotoalbum om een sfeerimpressie te krijgen. Het restaurant is gevestigd aan de Elburgerweg 1 in Wenum-Wiesel en is bereikbaar via telefoonnummer 055 - 31 21 265 en e-mailadres info@triangel.nu.

Wil je weten wat Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Triangel - Gewoon Gastvrij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Triangel – Gewoon Gastvrij

Bezoekers bekeken ook