Restaurant Yume B.V.

Restaurant Yume B.V. is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 165B in Apeldoorn.

Meer informatie over Restaurant Yume B.V. in Apeldoorn

Yume Sushi & Grill is een Oosters restaurant gelegen in het centrum van Apeldoorn. Ze bieden heerlijke sushi, vlees- en visgerechten, grill-, wok- en frituurgerechten aan. Het restaurant heeft een trendy interieur, professionele bediening en een terras om te genieten. Ze werken met het All You Can Eat concept, waarbij je twee uur lang onbeperkt kunt kiezen uit meer dan honderd Japanse gerechten. Je kunt ook eten afhalen of een tafel in het restaurant reserveren. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur, met lunch beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Yume B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Yume B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Yume B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Yume B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Restaurant Yume B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Yume B.V.

Bezoekers bekeken ook