Ria Mertens, pedicure

Ria Mertens, pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Lorentzstraat 11 in Apeldoorn.

Meer informatie over Ria Mertens, pedicure in Apeldoorn

Ria Mertens is sinds 1979 actief als pedicure in combinatie met een baan in de zorg. In 2007 heeft ze besloten om zich te specialiseren in de Diabetische en Reumatische voet. Ze vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk bij de verzorging van de voeten en het contact met de cliënten is inspirerend voor haar werk. Naast haar praktijk aan de Lorentzstraat werkt ze ook ambulant en is ze de vaste pedicure op verschillende locaties. Ria Mertens werkt met moderne technieken en haar praktijk is aangesloten bij 'Medisch Pedicuregroep Apeldoorn'. Ze houdt haar vakkennis bij door regelmatig bijscholing en het volgen van vakbladen en ontwikkelingen via Facebook. De contactgegevens van Pedicuresalon Ria Mertens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Ria Mertens, pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ria Mertens, pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ria Mertens, pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ria Mertens, pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Ria Mertens, pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ria Mertens, pedicure

Bezoekers bekeken ook