Rijschool Kompas

Rijschool Kompas is een Rijschool gelegen aan Ravenweg 106 in Apeldoorn.

Meer informatie over Rijschool Kompas in Apeldoorn

Rijschool Kompas is een flexibele rijschool die zich richt op de wensen van de leerling. Naast flexibiliteit hechten ze veel waarde aan kwaliteit, klantvriendelijkheid en veiligheid. Ze bieden verschillende lespakketten aan, variërend van 10 tot 42 lessen inclusief praktijkexamen. Daarnaast zijn er losse rijlessen beschikbaar voor €45 per uur. Voor afspraken en contactgegevens kunt u terecht op de website. Het theorie-examen bestaat uit vragen over gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Rijschool Kompas onderscheidt zich door een vaste instructeur, betrouwbaarheid, kwaliteit, scherpe tarieven, geen wachtlijst en lessen in het weekend en avonden. Ook bieden ze lessen aan voor het 2toDrive programma, waarbij jongeren vanaf 16 jaar kunnen beginnen met het theorie-examen en vanaf 16,5 jaar praktijklessen kunnen volgen. Vanaf 17 jaar mag er rijexamen worden gedaan en vanaf 18 jaar mag er zelfstandig gereden worden.

Wil je weten wat Rijschool Kompas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Kompas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Kompas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Kompas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Rijschool Kompas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Kompas

Bezoekers bekeken ook