Rijschool Pascal Holthuis

Rijschool Pascal Holthuis is een Rijschool gelegen aan Thorbeckestraat 17 in Apeldoorn.

Meer informatie over Rijschool Pascal Holthuis in Apeldoorn

Rijschool Pascal Holthuis biedt een gedegen rijopleiding voor rijbewijs B aan, waarbij plezier in autorijden centraal staat. Naast autorijlessen, biedt de rijschool ook opfriscursussen aan voor mensen die al een rijbewijs hebben maar lang niet hebben gereden. Daarnaast kunnen cursisten online theorielessen en examentrainingen volgen. De rijschool heeft positieve recensies ontvangen van cursisten, die de professionaliteit en rustige aanpak van Pascal Holthuis waarderen. In het nieuws van de rijschool wordt onder andere vermeld dat ze al 10 jaar bestaan en dat ze een rijopleiding aanbieden met een pauze. Geïnteresseerden kunnen zich direct inschrijven via de website van de rijschool.

Wil je weten wat Rijschool Pascal Holthuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Pascal Holthuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Pascal Holthuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Pascal Holthuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Rijschool Pascal Holthuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Pascal Holthuis

Bezoekers bekeken ook