Rocky Fit

Rocky Fit is een Vechtsportschool gelegen aan Aalbert Cuyplaan 13B in Apeldoorn.

Meer informatie over Rocky Fit in Apeldoorn

Kickboksen is een geschikte sport om te werken aan conditie, uithoudingsvermogen, reflexen en spieropbouw. Bij Rocky Fit kun je onder begeleiding aan de slag om fit te worden en te blijven. Naast de fysieke aspecten van de training, komen veel mensen ook voor de mentale aspecten. Het kickboksen helpt om op een positieve manier stoom af te blazen, zelfvertrouwen te vergroten en assertiever te worden in het dagelijks leven. Rocky Fit biedt zowel personal trainingen als groepslessen aan, waarbij er zes dagen per week lesaanbod is. De trainingen worden veilig en onder professionele begeleiding uitgevoerd. Daarnaast biedt Rocky Fit ook agressieregulatietrainingen en weerbaarheidstrainingen aan voor de jeugd. Er zijn positieve ervaringen van verschillende mensen die bij Rocky Fit trainen, waarbij ze onder andere de intensieve trainingen, het gevoel van een familie en het plezier en de toewijding van de trainers benadrukken.

Wil je weten wat Rocky Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rocky Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rocky Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rocky Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Rocky Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rocky Fit

Bezoekers bekeken ook