RSI Sportmassage

RSI Sportmassage is een Sportmasseur gelegen aan Titaniumstraat 13 in Apeldoorn.

Meer informatie over RSI Sportmassage in Apeldoorn

RSI Sportmassage is een massagepraktijk in Apeldoorn die gespecialiseerd is in het behandelen van spierklachten. De gediplomeerde (sport)masseur biedt verschillende technieken aan, zoals sportmassage, triggerpoint therapie en Muscle Energy Technique (MET). Daarnaast kunnen ook traditionele tapings of medical tapings worden verzorgd tijdens het herstel van een blessure. Klanten beoordelen RSI Sportmassage Apeldoorn met 5 sterren en een gemiddelde score van 9,4. Spierklachten ontstaan vaak door overbelasting bij sporten, een slechte houding of herhaaldelijke inspannende handelingen. Massage kan helpen bij het deactiveren van spierknopen en triggerpoints, het stimuleren van de bloedtoevoer en het afvoeren van afvalstoffen. Veelvoorkomende spierklachten zijn RSI-klachten, knieblessures, klachten aan de achillespees of kuiten, verzwikte enkels, rug- en nekklachten, schouderklachten, tenniselleboog en hamstringblessures. Bij RSI Sportmassage kan online een afspraak gemaakt worden voor een massage.

Wil je weten wat RSI Sportmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RSI Sportmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RSI Sportmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RSI Sportmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar RSI Sportmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RSI Sportmassage

Bezoekers bekeken ook