Ruitersportcentrum De Krimhoeve

Ruitersportcentrum De Krimhoeve is een Paardrijschool/manege gelegen aan Krimweg 92 in Hoenderloo.

Meer informatie over Ruitersportcentrum De Krimhoeve in Hoenderloo

Ruitersportcentrum De Krimhoeve in Hoenderloo is bezig met het vernieuwen van hun website. Totdat de vernieuwde website klaar is, worden er alleen korte berichten geplaatst. Er is goed nieuws voor jeugdruiters, want er is komend seizoen ruimte voor nieuwe jeugdruiters in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. Er zijn verschillende lessen beschikbaar voor beginners en vlot rijdende ruiters. Ook zijn er mogelijkheden voor senioren en junioren. De Krimhoeve heeft een rijhal met een Agterberg-bodem en heeft ook een dressuurbaan en longeercirkel gekregen. De fokkerij van De Krimhoeve is succesvol en ze fokken op dit moment alleen met Elite-merries. Toeristische activiteiten en externe activiteiten zijn voorlopig gestaakt. Er is een kantoorruimte beschikbaar en ze zijn op zoek naar een co-exploitant voor de foyer en het terras. Het Ruitersportcentrum is aangesloten bij FNRS, VPS en KWPN en biedt lessen aan voor alle leeftijden en niveaus, zowel op eigen paarden als op sport- en schoolpaarden/ponies. Daarnaast biedt De Krimhoeve accommodatie voor (ruiter-)tourisme en recreatie, horeca en cursus- en vergaderruimtes. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 055-3781192 / 06-42615610 of via e-mail info@krimhoeve.nl.

Wil je weten wat Ruitersportcentrum De Krimhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruitersportcentrum De Krimhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruitersportcentrum De Krimhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruitersportcentrum De Krimhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Ruitersportcentrum De Krimhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruitersportcentrum De Krimhoeve

Bezoekers bekeken ook