Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl

Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl is een Sportcomplex gelegen aan Ugchelen NL, Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl in Apeldoorn

Running Movements biedt op maat gemaakte hardloopbegeleiding aan. Ze hebben verschillende abonnementen waarbij je begeleiding krijgt van een hardloopcoach. Daarnaast hebben ze hardloopgroepen op verschillende locaties waar je op je eigen niveau kunt trainen. In het RunLab kunnen ze je hartslagzones bepalen, je looptechniek analyseren en je huidige trainingsniveau evalueren. Running Movements biedt ook coaching en begeleiding aan met hun hardloopcoach, Gert-Jan Wassink. Ze hebben ook loopgroepen waar je samen kunt trainen onder begeleiding van een ervaren coach. Tot slot bieden ze hardloopclinics aan voor bedrijven.

Wil je weten wat Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Runlab Apeldoorn - Verantwoordhardlopen.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Runlab Apeldoorn – Verantwoordhardlopen.nl

Bezoekers bekeken ook