RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn)

RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn) is een Hardloopwinkel gelegen aan Marktstraat 1C in Apeldoorn.

Meer informatie over RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn) in Apeldoorn

RunX Apeldoorn is een winkel gespecialiseerd in hardloopartikelen. Ze bieden een uitgebreide loopanalyse aan om ervoor te zorgen dat klanten de juiste schoenen dragen. Klanten kunnen zowel een afspraak maken voor een loopanalyse als gewoon binnenlopen. Het assortiment in de winkel is breder dan wat er op de website te vinden is. Daarnaast heeft RunX Apeldoorn een team van experts die klanten kunnen adviseren over schoenen, trainingsopbouw en blessurepreventie. De winkel is gevestigd op Marktstraat 1C in Apeldoorn en is te bereiken via telefoonnummer 055-5222407 of e-mailadres info@runxapeldoorn.nl. Het team bestaat uit Wieger, Tonnie, Seb, Evelien en Elbert. RunX Apeldoorn is ook actief op Instagram en biedt de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RunX Apeldoorn (voorheen Runnersworld Apeldoorn)

Bezoekers bekeken ook