S.V. Orderbos afdeling Biljart

S.V. Orderbos afdeling Biljart is een Sportcomplex gelegen aan Sportpark Orderbos 37 in Apeldoorn.

Meer informatie over S.V. Orderbos afdeling Biljart in Apeldoorn

Het kaartjesloket van sv Orderbos is opgeknapt en heeft nu de clubkleuren en het logo. Er is een Rabobank clubsupport actie gestart waarbij mensen met een Rabobank rekening kunnen stemmen op sv Orderbos. De vereniging is op zoek naar mensen die willen helpen achter de bar op donderdagavond. Vanaf 12 september is er ook een dinsdagavond competitie klaverjassen. De opbrengst van de verloting van de 11TeamsportsApeldoorn Cup 2023 komt ten goede van de Sportspullenbank. Het nieuwe seizoen van klaverjassen en jokeren begint op 1 september. Het programma van de Apeldoorn Cup 2023 is bekend, evenals de bekerindeling en het programma van het 1e elftal.

Wil je weten wat S.V. Orderbos afdeling Biljart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S.V. Orderbos afdeling Biljart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S.V. Orderbos afdeling Biljart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.V. Orderbos afdeling Biljart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar S.V. Orderbos afdeling Biljart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S.V. Orderbos afdeling Biljart

Bezoekers bekeken ook