Sakura

Sakura is een Sushirestaurant gelegen aan Gildenlaan 340 in Apeldoorn.

Meer informatie over Sakura in Apeldoorn

Sakura Sushibar is een restaurant waar je sushi kunt bestellen. Klanten geven het restaurant 4 sterren na 202 beoordelingen. Als je via de website of app bestelt, krijg je een gratis drankje bij bestellingen vanaf €10,00. Daarnaast kun je punten sparen bij elke besteding van €15,00, en bij 20 punten krijg je 20% korting. Op de menukaart staan verschillende sushi pakketten, zoals het Oranje Pakket en het Sakura Pakket Deluxe. Er zijn ook maandelijkse acties, zoals de Box van de maand en de Sushi van de maand. Daarnaast zijn er Fusion Rolls en seizoenspakketten beschikbaar. Het restaurant biedt ook Nigiri, Gunkan, Temari, Hosomaki en Uramaki aan.

Wil je weten wat Sakura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sakura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sakura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sakura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Sakura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sakura

Bezoekers bekeken ook