Salon "Bjoetie"

Salon "Bjoetie" is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 35A in Apeldoorn.

Meer informatie over Salon "Bjoetie" in Apeldoorn

Bjoetie Salon in Apeldoorn is al jaren een bekende kapsalon. Ze hebben een team van kappers die je zullen verrassen en inspireren op het gebied van haar. Ze verwelkomen iedereen met koffie en thee. Bjoetie biedt ook abonnementen aan voor zowel dames als heren, waarbij je onbeperkt kunt genieten en er altijd verzorgd uit kunt zien. Daarnaast bieden ze ook het Mac Clean Curl systeem aan voor het knippen van krullend haar en hebben ze een webshop waar je direct hun producten kunt kopen. Het team bestaat uit Chelsea, Kristel, Dominique en Sonja. Verder hebben ze nieuws over aangepaste openingstijden vanwege de zomervakantie en bieden ze nu ook Yodeyma parfums aan in de kapsalon.

Wil je weten wat Salon "Bjoetie" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon "Bjoetie" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon "Bjoetie"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon "Bjoetie" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Salon "Bjoetie" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon “Bjoetie”

Bezoekers bekeken ook