Salon Hildegarden

Salon Hildegarden is een Schoonheidssalon gelegen aan Hattemseweg 107B in Apeldoorn.

Meer informatie over Salon Hildegarden in Apeldoorn

Salon Hildegarden is een schoonheidsverzorgingssalon en cosmetica winkel gelegen aan de Hattemseweg 107b in Apeldoorn. De salon heeft een aparte opgang en een tuin waar alle seizoenen zichtbaar zijn die invloed hebben op de huid. Hilda, de eigenaresse, heeft meer dan 20 jaar ervaring en biedt behandelingen aan op het gebied van huidverbetering en anti-aging. Ze werkt onder andere met het merk Biodroga, dat bekend staat om het combineren van cosmetische technologieën met natuurlijke grondstoffen. Voor een afspraak of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hilda.

Wil je weten wat Salon Hildegarden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Hildegarden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Hildegarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Hildegarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Salon Hildegarden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Hildegarden

Bezoekers bekeken ook