Salon's De Barbier

Salon's De Barbier is een Kapper gelegen aan Asselsestraat 134 in Apeldoorn.

Meer informatie over Salon's De Barbier in Apeldoorn

Salons de Barbiers is de gezelligste kapsalon in Apeldoorn, waar zowel dames, heren als kinderen terecht kunnen. De kappers Ron en Marjoleine van der Wal staan klaar om klanten te adviseren en informeren, en bieden behandelingen op afspraak aan. Er is een nieuwe mogelijkheid om online afspraken te maken, wat het zowel voor de klanten als voor de salon makkelijker maakt. De kapsalon is gevestigd in de Asselsestraat en is al sinds 1996 een van de leukste en gezelligste salons in Nederland. Naast professionele behandelingen voor volwassenen, is de salon ook geschikt voor kinderen. De prijzen zijn schappelijk en de salon is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend. Er wordt gewerkt met producten van topkwaliteit en klanten kunnen deze producten ook aanschaffen voor thuisgebruik. Kortom, Salons de Barbiers is de beste kapper in regio Apeldoorn voor alles op het gebied van haarmode.

Wil je weten wat Salon's De Barbier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon's De Barbier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon's De Barbier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon's De Barbier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Salon's De Barbier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon’s De Barbier

Bezoekers bekeken ook