Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn

Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn is een Schermschool gelegen aan Gentiaanstraat 804 de deur aan de achterzijde van het gebouw in Apeldoorn.

Meer informatie over Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn in Apeldoorn

Schermvereniging Surtout is een sportieve en gezellige club waar men kan schermen in Apeldoorn, Doetinchem en Zutphen. Schermen is een individuele recreatieve- en wedstrijdsport waarbij je wedstrijden speelt om punten te winnen door de tegenstander met je wapen te raken. Er zijn drie wapens: de sabel, floret en degen. Het schermen verbetert verschillende aspecten zoals gezondheid, conditie, spelplezier, reactievermogen, weerbaarheid, strategisch inzicht, beslissingsvermogen en anticipatievermogen. Schermtrainingen worden gegeven en begeleid door schermleraren. Er worden positieve ervaringen gedeeld door leden, waarbij de sport als sociaal en plezierig wordt beschreven. De club organiseert leuke activiteiten en moedigt leden aan om deel te nemen aan wedstrijden en activiteiten in binnen- en buitenland.

Wil je weten wat Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Schermvereniging Surtout - locatie Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schermvereniging Surtout – locatie Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook