Schermvereniging Surtout

Schermvereniging Surtout is een Sportschool gelegen aan Gentiaanstraat 804 in Apeldoorn.

Meer informatie over Schermvereniging Surtout in Apeldoorn

Samenvatting: Schermvereniging Surtout biedt schermen aan in Apeldoorn, Doetinchem en Zutphen. Schermen is een individuele recreatieve- en wedstrijdsport waarbij je de tegenstander moet raken zonder zelf geraakt te worden. Er zijn drie wapens: de sabel, floret en degen. Schermen verbetert de gezondheid, conditie, spelplezier, reactievermogen, weerbaarheid, strategisch inzicht, beslissingsvermogen en anticipatievermogen. Op de club worden trainingen en wedstrijden gegeven onder begeleiding van schermleraren. Verschillende leden van Surtout delen positieve ervaringen en benadrukken de sociale sfeer en het plezier dat ze hebben tijdens het schermen. De club organiseert ook diverse activiteiten en stimuleert deelname aan wedstrijden.

Wil je weten wat Schermvereniging Surtout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schermvereniging Surtout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schermvereniging Surtout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schermvereniging Surtout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Schermvereniging Surtout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schermvereniging Surtout

Bezoekers bekeken ook