Schoonheids- en pedicuresalon Gerda

Schoonheids- en pedicuresalon Gerda is een Schoonheidssalon gelegen aan Peperboleet 8 in Apeldoorn.

Meer informatie over Schoonheids- en pedicuresalon Gerda in Apeldoorn

Gerda Spijkerbosch-Ottens is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Ze heeft ook een diploma als specialist in permanente make-up. In haar schoonheidssalon aan huis biedt ze verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen en ontspannende lichaamsbehandelingen. Gerda hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat haar klanten zich altijd op hun gemak voelen. Haar salon voldoet aan de eisen van de GGD en is gecertificeerd. Gerda benadrukt het belang van het op tijd afzeggen van afspraken, zodat ze andere klanten niet teleur hoeft te stellen.

Wil je weten wat Schoonheids- en pedicuresalon Gerda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheids- en pedicuresalon Gerda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheids- en pedicuresalon Gerda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheids- en pedicuresalon Gerda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Schoonheids- en pedicuresalon Gerda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheids- en pedicuresalon Gerda

Bezoekers bekeken ook