Schoonheidssalon Inge

Schoonheidssalon Inge is een Schoonheidssalon gelegen aan Edelenveld 14 in Apeldoorn.

Meer informatie over Schoonheidssalon Inge in Apeldoorn

Bij Schoonheidssalon Inge kun je terecht voor huidverbetering, anti-aging, ontspanning, rust en gezelligheid. Ze maken gebruik van het Franse merk Phytomer, dat direct voelbaar en zichtbaar resultaat geeft. Bij de eerste behandeling wordt een gratis uitgebreide huidanamnese gedaan om de wensen, behandeling en producten op elkaar af te stemmen. Er zijn ook aanbiedingen, zoals de Christmas Hydra Original Box en Christmas Pionnière XMF Box, waarbij je bij aankoop van een serum een gratis masker ontvangt. Daarnaast zijn er verschillende serums verkrijgbaar, zoals het firming contour serum, wrinkle en darkspot serum, energizing oxygenating serum, balancing soothing concentrate, soothing enforcement serum, brightening serum, even skin tone refining serum, en retexturing serum. Bij Schoonheidssalon Inge kun je genieten van de behandelingen, tijd voor jezelf nemen en tot rust komen. De salon is gevestigd in Apeldoorn en je kunt er pinnen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Inge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Inge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Inge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Inge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Schoonheidssalon Inge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Inge

Bezoekers bekeken ook