Schoonheidssalon Melro Cosmetics

Schoonheidssalon Melro Cosmetics is een Schoonheidssalon gelegen aan Herderweg 9 in Apeldoorn.

Meer informatie over Schoonheidssalon Melro Cosmetics in Apeldoorn

Melro Cosmetics is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in huidverbetering. Corine Seynaeve, de eigenaar, biedt gratis intakegesprekken en huidanalyses aan om te bepalen wat uw huid nodig heeft. De salon biedt verschillende behandelingen aan, waaronder acnébehandeling, Bio Skinjetting en microdermabrasie. Melro Cosmetics werkt alleen met gerenommeerde merken zoals Lady Esther, Décaar en Karaja Make-up. De prijzen voor de behandelingen variëren en zijn te vinden op de website. Klanten van Melro Cosmetics zijn lovend over de expertise en producten van de salon. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Corine via het verstrekte telefoonnummer.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Melro Cosmetics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Melro Cosmetics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Melro Cosmetics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Melro Cosmetics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Schoonheidssalon Melro Cosmetics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Melro Cosmetics

Bezoekers bekeken ook