schoonheidssalon Mirage

schoonheidssalon Mirage is een Schoonheidssalon gelegen aan Vrijenbergweg 19 in Loenen.

Meer informatie over schoonheidssalon Mirage in Loenen

Schoonheidssalon Mirage is een persoonlijke en sfeervolle salon die professionele behandelingen voor het gezicht en lichaam aanbiedt. Ze streven al sinds 1990 naar mooie volledige gezichtsbehandelingen met passie voor huidverzorging. Naast een goede reiniging en het in balans brengen van de huid, wordt er ook aandacht besteed aan de handen, hals en décolleté. De behandelingen worden nauwkeurig afgestemd op de huidconditie en wensen van de klant. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten en geavanceerde apparatuur van Tyro of Auriege. Een afspraak maken kan door op de website te klikken zodat er contact met de klant kan worden opgenomen.

Wil je weten wat schoonheidssalon Mirage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van schoonheidssalon Mirage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij schoonheidssalon Mirage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je schoonheidssalon Mirage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar schoonheidssalon Mirage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. schoonheidssalon Mirage

Bezoekers bekeken ook