Secure Software Alliance

Secure Software Alliance is een Softwarebedrijf gelegen aan John F. Kennedylaan 32 in Apeldoorn.

Meer informatie over Secure Software Alliance in Apeldoorn

Software is tegenwoordig overal aanwezig en speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Toch weten we vaak niet hoe veilig de software is die we gebruiken. De Secure Software Alliance (SSA) heeft als doel om de veiligheid van software meetbaar, beheersbaar en controleerbaar te maken. Het SSA heeft in 2015 het Secure Software Framework (SSF) gepubliceerd, dat sindsdien wordt toegepast in verschillende ontwikkelingsprocessen. In 2018 heeft het SSA een internationale publicatie over het framework en de achtergronden ervan uitgebracht. Het SSA is een publiek-privaat programma waarin softwareontwikkelaars, eindgebruikers, professionele instanties, onderwijs- en onderzoeksinstituten en het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat samenwerken. In 2019 is de SSA gestart met pilots om te laten zien wat de toepassing van het framework betekent voor softwareontwikkelingsprocessen en gebruikers van software. De resultaten hiervan worden in 2020 gepubliceerd.

Wil je weten wat Secure Software Alliance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Secure Software Alliance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Secure Software Alliance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Secure Software Alliance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Secure Software Alliance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Secure Software Alliance

Bezoekers bekeken ook