Self Defense Harold v/d Rijst

Self Defense Harold v/d Rijst is een Vechtsportschool gelegen aan Laan van Zevenhuizen 395 in Apeldoorn.

Meer informatie over Self Defense Harold v/d Rijst in Apeldoorn

Self Defense Harold v/d Rijst is een sportschool in Apeldoorn die gespecialiseerd is in zelfverdediging en vechtsporten. Harold begon al op jonge leeftijd met het geven van les in judo en karate en heeft in de loop der jaren zijn aanbod uitgebreid met andere vechtsporten. In 2020 is hij gestopt met zijn sportschool en richt hij zich nu volledig op het lesgeven. De lessen vinden plaats in Apeldoorn en er worden verschillende disciplines aangeboden, zoals judo, kickboksen, weerbaarheidstraining, IKI Krav Maga en MMA. Bij IKI Krav Maga leer je zelfverdediging in een alledaagse omgeving, terwijl MMA een combinatie is van verschillende vechtsporten. Daarnaast wordt er ook een Total Body Work Out aangeboden, waarbij kracht- en conditietraining worden gecombineerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harold v/d Rijst via info@selfdefenseapeldoorn.nl of telefonisch op 06-20269445.

Wil je weten wat Self Defense Harold v/d Rijst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Self Defense Harold v/d Rijst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Self Defense Harold v/d Rijst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Self Defense Harold v/d Rijst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Self Defense Harold v/d Rijst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Self Defense Harold v/d Rijst

Bezoekers bekeken ook