Serengeti

Serengeti is een Kampeerterrein gelegen aan in Beekbergen.

Meer informatie over Serengeti in Beekbergen

De tekst beschrijft het aanbod van "Ons plekje in het bos", een vakantiepark in Beekbergen. Het park biedt Safari Lodges en Luxe Chalets aan. De Safari Lodges zijn geschikt voor maximaal 7 personen en zijn compleet ingericht. Ze zijn ideaal voor een familieweekend of andere groepen tot 14 personen. De Luxe Chalets zijn ideaal voor gezinnen met kinderen en bieden alle gemakken. Het vakantiepark is eigendom van Ronald en Bianca Reinders, die er zelf regelmatig te vinden zijn met hun vier kinderen. Het park is uitgebreid met nieuwe accommodaties, waaronder "De Boskabouter" en "De Boshoeve", beide geschikt voor 6 personen. Ook zijn er twee luxe Safari Lodges toegevoegd aan het aanbod. Het park biedt faciliteiten zoals diverse horecagelegenheden, gratis wifi, zwembaden en entertainment. Gasten zijn positief over hun verblijf en de goede communicatie met de beheerders.

Wil je weten wat Serengeti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Serengeti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Serengeti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Serengeti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Serengeti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Serengeti

Bezoekers bekeken ook