SetsnReps

SetsnReps is een Personal trainer gelegen aan Hoornaar 31 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over SetsnReps in Wenum-Wiesel

De tekst gaat over het behalen van resultaten op het gebied van afvallen, sterker worden en fitter worden. Samen met een trainer worden doelen bepaald en wordt er gewerkt aan het behalen van deze doelen. Dit gebeurt aan de hand van een op maat gemaakt schema waarbij resultaat gegarandeerd is. In de tekst wordt ook uitgelegd wat SetsnReps betekent: sets en reps zijn een essentieel onderdeel van een training en worden aangepast aan de doelen van de persoon. SetsnReps is er om te helpen bij het behalen van trainingsdoelstellingen, of dit nu afvallen, aankomen, sterker worden of meer plezier beleven aan het sporten is. Resultaat wordt gegarandeerd door hard werk, doorzettingsvermogen, discipline en de juiste begeleiding.

Wil je weten wat SetsnReps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SetsnReps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SetsnReps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SetsnReps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar SetsnReps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SetsnReps

Bezoekers bekeken ook