Shabu Shabu

Shabu Shabu is een Restaurant gelegen aan Marktplein 40 in Apeldoorn.

Meer informatie over Shabu Shabu in Apeldoorn

In dit artikel wordt informatie gegeven over het Sushi Restaurant SHABU SHABU in Apeldoorn. Het restaurant bestaat al meer dan vijf jaar en biedt een all-you-can-taste menu met verse sushi en andere Aziatische gerechten. Het restaurant heeft ook een afhaalservice. Daarnaast is er een dessertbuffet met heerlijke nagerechten. Het restaurant werkt alleen met verse ingrediënten en biedt een gevarieerd menu met authentieke smaken. Het restaurant is gevestigd aan Marktplein 40 in Apeldoorn. Gasten kunnen twee uur lang onbeperkt genieten van de gerechten op de menukaart. Het artikel eindigt met een korte geschiedenis van sushi en vermeldt dat Shabu Shabu een Japans restaurant is.

Wil je weten wat Shabu Shabu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shabu Shabu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shabu Shabu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shabu Shabu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Shabu Shabu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shabu Shabu

Bezoekers bekeken ook