Shanghai

Shanghai is een Chinees restaurant gelegen aan Arnhemseweg 166 in Apeldoorn.

Meer informatie over Shanghai in Apeldoorn

Restaurant Shanghai is al decennia lang een bekend restaurant in Apeldoorn. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart met verfijnde oosterse gerechten uit de Aziatische keuken. Het restaurant bestaat uit twee concepten, namelijk een à la carte en een tapas restaurant. Daarnaast bieden ze ook een afhaalservice en catering aan. Het nieuwe concept van het restaurant is Asian Tapas, waarbij gerechten volgens het 'shared dining' principe worden geserveerd. Het à la carte restaurant biedt authentieke gerechten uit de vier grote keukens van China.

Wil je weten wat Shanghai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shanghai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shanghai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shanghai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Shanghai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shanghai

Bezoekers bekeken ook