Silk Sushi & Asian Dining

Silk Sushi & Asian Dining is een Sushirestaurant gelegen aan Nieuwstraat 70 in Apeldoorn.

Meer informatie over Silk Sushi & Asian Dining in Apeldoorn

Silk Dining is een restaurantketen die overheerlijke sushi serveert in Zwolle, Apeldoorn en Arnhem. In Zwolle is het restaurant gevestigd aan de Jufferenwal 32, in Apeldoorn aan de Nieuwstraat 70-72 en in Arnhem aan de Oude Stationsstraat 203. Voor meer informatie over de restaurants, zoals openingstijden en menu's, kan er contact worden opgenomen met de desbetreffende vestigingen. De contactgegevens zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Silk Sushi & Asian Dining verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silk Sushi & Asian Dining of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silk Sushi & Asian Dining? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silk Sushi & Asian Dining het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Silk Sushi & Asian Dining reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silk Sushi & Asian Dining

Bezoekers bekeken ook