Sillies

Sillies is een Brasserie gelegen aan De Eglantier 300 in Apeldoorn.

Meer informatie over Sillies in Apeldoorn

Sillies is meer dan alleen een coffeebar waar je de lekkerste koffie kunt krijgen. Het is een plek voor jong en oud waar alles mogelijk is, zoals ontbijten, lunchen, koffiedrinken, lekker eten en borrelen. Je kunt er ook vergaderen, workshops volgen en zelfs kinderfeestjes organiseren. Sillies heeft een ruime opzet en een hippe uitstraling met een huiselijke sfeer. Er zijn werkplekken boven en beneden kun je neerploffen voor een bak koffie. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan om de hygiëne te bewaken. Verder biedt Sillies gratis wifi en zijn er verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag. Sillies Apeldoorn is gevestigd op De Eglantier 3 in Apeldoorn.

Wil je weten wat Sillies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sillies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sillies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sillies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Sillies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sillies

Bezoekers bekeken ook