Soap Apeldoorn

Soap Apeldoorn is een Restaurant gelegen aan Vlijtseweg 100 in Apeldoorn.

Meer informatie over Soap Apeldoorn in Apeldoorn

Bij Apeldoorns stadsstrand SOAP kun je genieten van een dagje strand net buiten het centrum van Apeldoorn, op het industriële Zwitsalterrein. SOAP biedt een unieke locatie waar je kunt loungen op het terras of strand en kunt genieten van eten, drinken, feestvieren, luieren of actief bezig zijn. Op de menukaart staan heerlijke borrelgerechten, kalfsentrecote, zalm tartaar, crunchy chicken salade en een mixed grill plateau om te delen. De locatie is te vinden aan het Apeldoorns Kanaal op het Zwitsal terrein en biedt voldoende parkeergelegenheid. SOAP is het hele jaar geopend en serveert onder andere koffie, lunchgerechten, borrelhapjes, cocktails, bier en wijn. Kom langs bij SOAP voor een dag vol beachvibes!

Wil je weten wat Soap Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Soap Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Soap Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soap Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Soap Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Soap Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook