Specialist Apeldoorn

Specialist Apeldoorn is een Gespecialiseerde kliniek gelegen aan Deventerstraat 580 in Apeldoorn.

Meer informatie over Specialist Apeldoorn in Apeldoorn

Dit artikel gaat over permanente make-up, specifiek over Ombré brows. Ombré brows gaan langer mee dan microblading, soms wel tot 3 keer langer. Het resultaat is natuurlijk met een zacht begin en donker uiteinde. Je hoeft niet meer bij te tekenen en het blijft 1,5 tot 2 jaar zitten. Het is ook geschikt voor littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen. Er is geen roodheid of zwelling na de behandeling. Er worden ook positieve ervaringen gedeeld door klanten. Voor het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden via WhatsApp.

Wil je weten wat Specialist Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Specialist Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Specialist Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Specialist Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Specialist Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Specialist Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook