SportCity Apeldoorn Omnisport

SportCity Apeldoorn Omnisport is een Sportschool gelegen aan De Voorwaarts 49 in Apeldoorn.

Meer informatie over SportCity Apeldoorn Omnisport in Apeldoorn

SportCity Apeldoorn Omnisport is een sportclub gelegen aan De Voorwaarts 49 in Apeldoorn. De club staat bekend om de gezelligheid en streeft ernaar dat leden zich thuis voelen. Ze bieden verschillende groepslessen aan om te werken aan persoonlijke doelen, zoals het verbeteren van conditie, calorieën verbranden, spierkracht opbouwen of flexibiliteit vergroten. De club is dagelijks geopend, van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 23:00 uur, op vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 16:00 uur. Naast groepslessen biedt de club ook cardio- en krachtapparatuur, advies over voeding, personal trainers en gratis douches aan. Er is ook de mogelijkheid om groepslessen online te volgen. Lidmaatschap kan worden afgesloten voor één club of meerdere clubs, waarbij het mogelijk is om iemand vijf keer per maand mee te nemen. Andere SportCity clubs in de buurt van Apeldoorn Omnisport zijn te vinden in Deventer, Arnhem en Zwolle.

Wil je weten wat SportCity Apeldoorn Omnisport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity Apeldoorn Omnisport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity Apeldoorn Omnisport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity Apeldoorn Omnisport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar SportCity Apeldoorn Omnisport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity Apeldoorn Omnisport

Bezoekers bekeken ook