Sporthal Mheenpark

Sporthal Mheenpark is een Sportcomplex gelegen aan Zilverschoon 112 in Apeldoorn.

Meer informatie over Sporthal Mheenpark in Apeldoorn

Sporthal Mheenpark is een veelzijdige sportaccommodatie gelegen in Apeldoorn-Noord. De sporthal biedt verschillende sportmogelijkheden, zoals basketbal, volleybal, badminton, zaalvoetbal en handbal. De zaal kan ook worden opgedeeld in twee aparte zalen. Daarnaast is de sporthal ook geschikt voor het organiseren van toernooien, kleine evenementen en beurzen. De oppervlakte van de hal is 1474 m2 en er is ruimte voor meer dan 750 toeschouwers op de tribunes. Sporthal Mheenpark beschikt ook over een gezellige sportkantine waar bezoekers terecht kunnen voor eten en drinken. Voor meer informatie over de afmetingen van de sportaccommodaties, kan er op de link geklikt worden.

Wil je weten wat Sporthal Mheenpark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal Mheenpark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal Mheenpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Mheenpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Sporthal Mheenpark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal Mheenpark

Bezoekers bekeken ook