Sportmassage de Veluwe

Sportmassage de Veluwe is een Sportmasseur gelegen aan Sprengenweg 23 in Apeldoorn.

Meer informatie over Sportmassage de Veluwe in Apeldoorn

Sportmassage de Veluwe is een praktijk die zich richt op het vergroten van de vitaliteit en prestaties van zowel sporters als niet-sporters. Hans Viets, de eigenaar van de praktijk, is sinds 2000 een gediplomeerd sportmasseur en lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Hij heeft ook cursussen gevolgd in blessurepreventie, medical taping en sportzorgmassage. Hij is opgenomen in het register van SCAS en heeft jarenlange ervaring als sportverzorger/masseur bij militaire sportploegen. Naast sportmassage biedt hij ook Triggerpoint behandelingen aan. Hij werkt samen met verschillende deskundigen in de sportzorg, zoals fysiotherapeuten, podologen, diëtisten, sportartsen en huisartsen. Hans Viets heeft verschillende certificaten en diploma's behaald, waaronder een certificaat als sportmasseur, sportzorgmasseur, triggerpointcoach, en diploma's in medical taping en blessurepreventie.

Wil je weten wat Sportmassage de Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportmassage de Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportmassage de Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportmassage de Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Sportmassage de Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportmassage de Veluwe

Bezoekers bekeken ook