Sportvereniging "Prins Bernhard"

Sportvereniging "Prins Bernhard" is een Voetbalclub gelegen aan De Zandsteeg 41 in Uddel.

Meer informatie over Sportvereniging "Prins Bernhard" in Uddel

Sportvereniging Prins Bernhard is opgericht op 1 augustus 1964 en heeft momenteel ongeveer 320 leden. Het eerste elftal speelt in de zaterdag 4e klasse en de thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark 'De Zandsteeg'. De club heeft in totaal 4 seniorenteams, 5 jeugdteams (waarvan 2 samenwerken met De Veluwse Boys) en 1 vrouwenteam. De clubkleuren zijn oranje/wit. Prins Bernhard heeft een wedstrijd gespeeld tegen SCW '23 1 en heeft gewonnen met 4-5. Als je lid wilt worden van de vereniging, kun je het aanmeldingsformulier downloaden en invullen.

Wil je weten wat Sportvereniging "Prins Bernhard" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging "Prins Bernhard" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging "Prins Bernhard"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Prins Bernhard" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Sportvereniging "Prins Bernhard" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging “Prins Bernhard”

Bezoekers bekeken ook