Squash Apeldoorn

Squash Apeldoorn is een Squashbaan gelegen aan Schoonbroeksweg 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Squash Apeldoorn in Apeldoorn

Squash is een snelle en dynamische racketsport die wordt omschreven als schaken met een bal. Bij Squash Apeldoorn zijn er negen banen beschikbaar om te spelen of lessen te volgen. Ervaren trainers zorgen voor een ongedwongen sfeer waarin plezier centraal staat. Het sport- en recreatiepakket biedt verschillende mogelijkheden om individueel of in competitieverband te spelen. Squash & Padel Apeldoorn biedt verschillende lidmaatschappen aan die aansluiten bij de speeltijden en dagen die je wilt. Er is ook de mogelijkheid om een 10-strippenkaart aan te schaffen waarmee je 10 keer kunt squashen voor de prijs van 9. Daarnaast is er een banen-kaart beschikbaar waarmee je 10 keer een baan kunt reserveren zonder de verplichting van een abonnement. Bij Squash Apeldoorn kun je ook terecht voor verschillende soorten lessen, van individuele lessen tot teamtrainingen en jeugdlessen. Het centrum is gevestigd in Apeldoorn en is zeven dagen per week geopend, zowel overdag als 's avonds.

Wil je weten wat Squash Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Squash Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Squash Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Squash Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Squash Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Squash Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook