Stability Sport Massage

Stability Sport Massage is een gelegen aan Bas Backerlaan 11 in Apeldoorn.

Meer informatie over Stability Sport Massage in Apeldoorn

Dit artikel gaat over Stability (sport)massage, een massagepraktijk in Apeldoorn. De praktijk is gevestigd aan de Bas Backerlaan 11 en is bereikbaar op telefoonnummer 055-3012981. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en werken uitsluitend op afspraak. Bij een eerste bezoek vindt er altijd een intakegesprek plaats, waarbij bij sportmassages ook een anamnese, inspectie en functieonderzoek worden gedaan. De praktijk is SCAS-gecertificeerd en staat persoonlijke aandacht centraal. Ze willen niet geassocieerd worden met enige vorm van erotische massage. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen of ze kunnen de praktijk volgen op Instagram of LinkedIn.

Wil je weten wat Stability Sport Massage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stability Sport Massage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stability Sport Massage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stability Sport Massage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Stability Sport Massage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stability Sport Massage

Bezoekers bekeken ook