Start miggelenberg

Start miggelenberg is een Wandelroutes gelegen aan Koudebergweg 56 in Hoenderloo.

Meer informatie over Start miggelenberg in Hoenderloo

In dit tekstfragment worden enkele wandelroutes van Staatsbosbeheer besproken. Er wordt specifiek verwezen naar de Miggelenberg wandelroute, waarbij de kaarten als ondergrond niet erg duidelijk worden gevonden op een telefoon. Er wordt voorgesteld om .gpx bestanden beschikbaar te stellen, zodat wandelaars deze in hun GPS-ontvanger of wandel-app kunnen laden. Er wordt ook vermeld dat het op dit moment nog niet mogelijk is om routes te downloaden, maar dat het volgen van de paaltjes wordt aangeraden. Verder worden er nog enkele andere wandelroutes genoemd, zoals Radio Kootwijk zonder gids, Kampeerterrein Zanderdennen en Vakantiewoning Twee Lindes met een hottub op de hei. Ten slotte wordt er gesproken over een bericht van de boswachter waarin natuurweetjes, verhalen over het werk en tips voor uitjes in de natuur worden gedeeld.

Wil je weten wat Start miggelenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Start miggelenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Start miggelenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Start miggelenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Start miggelenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Start miggelenberg

Bezoekers bekeken ook