Station Royaal

Station Royaal is een Restaurant gelegen aan Stationsplein 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Station Royaal in Apeldoorn

Station Royaal is een sfeervolle locatie in het hart van Apeldoorn waar je kunt genieten van koffie uit hun eigen koffiebranderij en bier van Puttense brouwerij Hert Bier. Je kunt hier ook een royale lunch bestellen en worden bediend door medewerkers die werken aan hun plek in de maatschappij. Daarnaast kun je proeverijen boeken en barista-workshops volgen. Er zijn vergaderzalen beschikbaar en je kunt ook werken in Het Werkpaleis. Alles op de menukaart kan worden meegenomen voor onderweg, behalve bier, wijn en soep. Station Royaal biedt ook begeleidingstrajecten aan voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt, in samenwerking met Rosales Zorg. Als je geïnteresseerd bent in deze trajecten, kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 43 15 03 13 of het contactformulier invullen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Station Royaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Station Royaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Station Royaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Station Royaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Station Royaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Station Royaal

Bezoekers bekeken ook