Afwijzende (ontwerp)beschikking op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het aanleggen, behouden, onderhouden en verwijderen van elektrische laadpunten op het voorterrein van het benzinestation op verzorgingsplaats De Somp langs de rijksweg A50, ter hoogte van km 201,5 (HRR) in de gemeente Apeldoorn. RWSZ2023-00007412

DeApeldoorngids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Afwijzende (ontwerp)beschikking op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het aanleggen, behouden, onderhouden en verwijderen van elektrische laadpunten op het voorterrein van het benzinestation op verzorgingsplaats De Somp langs de rijksweg A50, ter hoogte van km 201,5 (HRR) in de gemeente Apeldoorn. RWSZ2023-00007412.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om een vergunning, op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr), aan Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., te weigeren.De aanvraag betreft wijzigen van de vergunning van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 2 juli 2019, kenmerk RWS-2019/24968 RWSZ2019-00000985, voor het aanleggen, behouden, onderhouden en verwijderen van elektrische laadpunten nabij het benzinestation op verzorgingsplaats De Somp langs de rijksweg A50, ter hoogte van km 201,5 (HRR) in de gemeente Apeldoorn. De wijziging bestaat uit: het uitbreiden van 2 naar 8 elektrische laadpunten (+6), het vervangen van de bestaande transformator door een type met 1600 kVA, het verwijderen van de bestaande en plaatsen van nieuwe elektriciteitskasten/installatiekasten (4x galvanic insulation, 2x control unit, 4x power unit), het versmallen van de inrit voor (personen)voertuigen naar het benzinestation, het (ver)plaatsen van een verkeersdrempel, het wijzigen/plaatsen van (verwijzings)borden elektrisch laden, het verlengen van het voetpad (zebrapad) en het aanbrengen van een fysieke afscherming (in de vorm van een druppel) op het voorterrein van het benzinestation om het vrachtverkeer en de personenauto’s van elkaar te scheiden.TerinzageleggingDe ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt vanaf 27 december 2023 tot 8 februari 2024 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem. Voor het inzien van de beschikking dient u telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer 06 159 528 31. De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken is ook beschikbaar op het Rijkswaterstaat publicatie platform via de website: https://open.rws.nl/ter-inzage/vergunningen.Zienswijze(n)Een ieder kan zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2023-00007412. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de Afdeling Vergunningverlening bereikbaar onder telefoonnummer 06 159 528 31.InlichtingenVoor meer informatie over de (ontwerp)beschikking kunt u contact opnemen de afdeling vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland via e-mailadres: on-vergunningen@rws.nl.DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,namens deze, Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,Mevrouw mr. M. Witte

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2023.

Dit artikel verscheen op deApeldoorngids.nl op 28-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Apeldoorn, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deApeldoorngids.nl
Redactie deApeldoorngids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Apeldoorn
  2. stcrt-2023-35766

Gerelateerde berichten