Stichting Apeldoorn Atletiekstad

Stichting Apeldoorn Atletiekstad is een Sportclub gelegen aan p/a, Tingietersdonk 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over Stichting Apeldoorn Atletiekstad in Apeldoorn

In de tekst worden verschillende onderwerpen besproken. Allereerst wordt vermeld dat atleten uit heel Nederland in het Omnisportcentrum in Apeldoorn kunnen trainen ter voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen Indoor in februari 2023. Er zijn trainingsmogelijkheden in december en januari, en de laatste kans is op 13 februari 2023. Daarnaast wordt vermeld dat er in het Omnisport getraind kan worden voor de NK's indoor vanaf 13 december tot en met 21 februari. Er wordt ook vermeld dat STAA-atleet Nout Wardenburg uitgezwaaid werd door de pupillen van AV'34, omdat hij binnenkort Nederland zal vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokyo. Verder wordt er genoemd dat er vijf STAA-atleten deelnamen aan het NK Atletiek en dat er in de zomervakantie sportactiviteiten worden aangeboden aan de Apeldoornse jeugd door verschillende sportverenigingen, waaronder AV'34 en STAA. Hidde Egbers heeft afscheid genomen als trainer van STAA en Tess van Randtwijk presteerde goed bij de Midwintermarathon 8 van Apeldoorn. Daarnaast worden nieuwe contracten getekend door de talenten van Atletiekstad Apeldoorn en worden instuif trainingen in het Omnisport aangeboden. Tot slot wordt vermeld dat STAA en AV'34 deelnemers hebben aan het EK Atletiek in Berlijn.

Wil je weten wat Stichting Apeldoorn Atletiekstad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Apeldoorn Atletiekstad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Apeldoorn Atletiekstad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Apeldoorn Atletiekstad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Stichting Apeldoorn Atletiekstad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Apeldoorn Atletiekstad

Bezoekers bekeken ook