Stichting Denksportcentrum Apeldoorn

Stichting Denksportcentrum Apeldoorn is een Sportcomplex gelegen aan Dubbelbeek 24 in Apeldoorn.

Meer informatie over Stichting Denksportcentrum Apeldoorn in Apeldoorn

Samenvatting: Denksportcentrum Apeldoorn is een accommodatie die is opgericht om denksportactiviteiten te faciliteren. Het centrum bestaat sinds 2002 en heeft twee grote zalen en een kleine zaal. Naast denksportactiviteiten is het centrum ook geschikt voor vergaderingen, cursussen en groepsbijeenkomsten. Er is de mogelijkheid voor lunches, zowel in eigen beheer als via catering. De zalen kunnen worden samengevoegd tot één grote ruimte en het centrum is rolstoeltoegankelijk met een invalidentoilet en invalidenparkeerplaatsen. Het Denksportcentrum heeft een goed ventilatiesysteem met CO2-meters om de luchtkwaliteit optimaal te houden.

Wil je weten wat Stichting Denksportcentrum Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Denksportcentrum Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Denksportcentrum Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Denksportcentrum Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Stichting Denksportcentrum Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Denksportcentrum Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook