Stichting Goed Kamp

Stichting Goed Kamp is een Kampeerterrein gelegen aan Droefakkers 73 in Loenen.

Meer informatie over Stichting Goed Kamp in Loenen

Goed Kamp is een stichting die natuurkampeerterreinen beheert en sinds 1952 bestaat dankzij vrijwilligers. Ze hebben twee locaties, Ruigenhoek aan de rand van de Waterleidingduinen bij Noordwijkerhout en Zegenoord in de bossen van de Loenermark vlakbij Loenen op de Veluwe. Het kampeerseizoen van Ruigenhoek loopt tot en met 29 oktober 2023 en reserveringen voor 2023 kunnen nu al digitaal gemaakt worden. Zegenoord is geopend vanaf 31 maart 2023. Daarnaast heeft Zegenoord de publieksprijs gewonnen voor het meest favoriete natuurkampeerterrein 2023. Het kampeerseizoen is weer gestart en de vrijwilligers van Stichting Goed Kamp wensen iedereen een mooi kampeerseizoen toe.

Wil je weten wat Stichting Goed Kamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Goed Kamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Goed Kamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Goed Kamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Stichting Goed Kamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Goed Kamp

Bezoekers bekeken ook