Stichting Karate-Do van Elburg

Stichting Karate-Do van Elburg is een Karateschool gelegen aan Burgersveld 21 in Apeldoorn.

Meer informatie over Stichting Karate-Do van Elburg in Apeldoorn

SKVE, opgericht in 1980 door Ben van Elburg, is een karateclub die wordt geleid door gekwalificeerde leraren. Bij SKVE worden verschillende onderdelen van karate onderwezen en er is de mogelijkheid om een hoog niveau te bereiken. De club is in het bezit van het KBN Keurmerk en heeft locaties in Apeldoorn. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen om twee keer vrijblijvend mee te trainen. De informatie is te vinden op de website van SKVE.

Wil je weten wat Stichting Karate-Do van Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Karate-Do van Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Karate-Do van Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Karate-Do van Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Stichting Karate-Do van Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Karate-Do van Elburg

Bezoekers bekeken ook