Stichting Tennishal Sprenkelaar

Stichting Tennishal Sprenkelaar is een Sportcomplex gelegen aan Gavottestraat 14 in Apeldoorn.

Meer informatie over Stichting Tennishal Sprenkelaar in Apeldoorn

De tekst beschrijft verschillende tennisactiviteiten en -mogelijkheden bij TC Sprenkelaar. De tennisbaan is vernieuwd met led-verlichting, nieuw tapijt en gordijnen, en de achterwanden zijn ook aangepakt. Het dragen van binnenschoenen is verplicht en tennisballen mogen alleen binnen gebruikt worden. Er zijn mogelijkheden voor het huren van een baan, zowel op vaste tijden als losse uren. Er worden ook tennislessen en trainingen aangeboden, zowel voor jeugd als volwassenen. Daarnaast zijn er activiteiten zoals het AJT-trainingsprogramma, teamtennis en het MEGA-dubbel toernooi. Verder wordt het Klaverblad Verzekeringen Kersttoernooi georganiseerd en is er op dinsdagochtend de mogelijkheid om te tennissen tijdens het Rommelpot-evenement. De contactgegevens van TC Sprenkelaar worden vermeld en er is een verwijzing naar de privacy policy van de club. TC Sprenkelaar is de grootste tennisvereniging van Apeldoorn.

Wil je weten wat Stichting Tennishal Sprenkelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Tennishal Sprenkelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Tennishal Sprenkelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Tennishal Sprenkelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Stichting Tennishal Sprenkelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Tennishal Sprenkelaar

Bezoekers bekeken ook