Studio She Care

Studio She Care is een Schoonheidssalon gelegen aan Ugchelseweg 55 in Apeldoorn.

Meer informatie over Studio She Care in Apeldoorn

Studio (S)he Care is een instituut voor huidverzorging en huidverbetering, evenals voetverzorging. De eigenaresse, Marianne Folst, is een professioneel schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Haar praktijkruimte bevindt zich achter haar huis aan de Ugchelseweg. Ze biedt verschillende behandelingen aan om de huid in goede conditie te brengen en te houden, inclusief huidverbeterende behandelingen. Na elke behandeling ontvangt de klant een overzicht van de gebruikte producten en advies voor de verzorging thuis. Studio (S)he Care benadrukt dat de combinatie van een behandeling in de praktijk en de juiste thuisverzorging de beste resultaten oplevert. Daarnaast zijn er nieuwsbrieven beschikbaar op de website, waarin informatie wordt gegeven over de salon en recente ontwikkelingen. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de nieuwsbrief. De openingstijden van de salon zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Studio She Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio She Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio She Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio She Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Studio She Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio She Care

Bezoekers bekeken ook