Su for Us

Su for Us is een Restaurant gelegen aan Asselsestraat 162 in Apeldoorn.

Meer informatie over Su for Us in Apeldoorn

De tekst beschrijft een Soulfood-restaurant dat 100% Halal is. Ze hebben een menukaart waar klanten gerechten kunnen bekijken en direct kunnen bestellen. Klanten hebben het restaurant beoordeeld met 5 sterren en kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling kunnen klanten punten sparen, en bij 10 punten krijgen ze €15 korting. Er is ook een app beschikbaar waarmee klanten sneller en eenvoudiger kunnen bestellen. Verder worden de populairste gerechten vermeld, waaronder Cheese fries pulled chicken, Roti kipfilet, en Nasi kipfilet. Het restaurant biedt ook bijgerechten, broodjes, specials, desserts, extra's en dranken aan. Ten slotte is er ook de mogelijkheid om af te halen.

Wil je weten wat Su for Us verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Su for Us of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Su for Us? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Su for Us het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Su for Us reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Su for Us

Bezoekers bekeken ook