Sushi Daily

Sushi Daily is een Sushi takeaway gelegen aan Operaplein 42 in Apeldoorn.

Meer informatie over Sushi Daily in Apeldoorn

In de tekst wordt aangekondigd dat men zich kan aanmelden bij de Osaka Bay Club voor heerlijke prijzen en exclusieve prijzen. Er wordt ook reclame gemaakt voor op street food geïnspireerde feestmalen en zacht gestoomde broodjes in twee smaken. Daarnaast wordt Bubble Tea geïntroduceerd als een nieuwe verfrissende drank. Sushi Daily wordt gepresenteerd als het sushimerk van Europa en er wordt opgeroepen om lid te worden van de groep van franchisenemers. Er wordt ook vermeld dat Sushi Daily-kiosken te vinden zijn bij Albert Heijn in Nederland. Verder wordt er aandacht besteed aan de Osaka Bay Rewards Club en de mogelijkheid om franchisepartner te worden. Tot slot wordt het Kelly Loves-assortiment aangeprezen en wordt beloofd dat er altijd verse handgemaakte sushi en gerechten bereid worden met de mooiste ingrediënten.

Wil je weten wat Sushi Daily verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Daily of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Daily? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Daily het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Sushi Daily reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Daily

Bezoekers bekeken ook